Βίντεο με τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Χαϊδάρι…

Στο «μικροσκόπιο» το παρελθόν του επιχειρηματία…

 Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι αστυνομικές αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 49χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα χθες το πρωί στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, οι δύο δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να δολοφονούν εν ψυχρώ τον 49χρονο. Την ίδια ώρα, η…
υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο, καθώς φαίνεται πως υπάρχει εμπλοκή αστυνομικών, οι οποίοι ίσως να λειτουργούσαν ως σωματοφύλακες του 49χρονου.

Στο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα φαίνονται να φεύγουν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, στιγμές αφού είχαν γαζώσει με καλάσνικοφ τον πατέρα τριών παιδιών.
Οι δύο πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τον πυροβόλησαν από τη μεριά του συνοδηγού, τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αν και τα κίνητρα της εκτέλεσης παραμένουν άγνωστα, ο τρόπος που έδρασαν οι δύο δράστες, «γαζώνοντας» με καλάσνικοφ το πολυτελές τζιπ του επιχειρηματία, δείχνει πως πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στον «πόλεμο της νύχτας».

ΕΔΕ κατά των αστυνομικών-συνοδών του επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί κρατούνται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται, καθώς διαπιστώθηκε πως πυροβόλησαν εναντίον των δραστών, όταν αυτοί πυροβόλησαν εναντίον του 49χρονου την ώρα που είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι, στην συμβολή της Λ. Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο της ενέδρας, εκτός από κάλυκες προερχόμενους από καλάσνικοφ βρήκαν και κάλυκες από πιστόλια των 9 χιλιοστών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα προέρχονταν από τα υπηρεσιακά όπλα των δυο αστυνομικών.

«Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη», ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Το ένοχο παρελθόν του 49χρονου

Ο 49χρονος που εξέπνευσε χθες το απόγευμα στην Εντατική του Αττικού νοσοκομείου ήταν ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας καφέ και μάλιστα στις 14 Μαίου του 2016 είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης χωρίς κανείς να τραυματιστεί και χωρίς να έχει εξιχνιαστεί ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό το εκρηκτικό μήνυμα.

Για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 49χρονος ήταν ένα πρόσωπο που συναντούσαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες σε πολλές υποθέσεις μπροστά τους. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε πολλές δικογραφίες, ενώ είχε ακουστεί για πιθανή εμπλοκή σε κύκλωμα προστασίας νυχτερινών κέντρων.

«Ίσως το παρελθόν μας δείξει τον δολοφόνο του» εκτιμούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας…

Σχετικά